Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin'in talimatıyla inşaatına başlanan, Hacı Hasan Gündüz Camii çok yakında tamamlanarak ibadete açılacağı günü bekliyor.

Hacı Hasan Gündüz Camii çok yakında cemaatine kavuşacak.

Hacı Hasan Gündüz Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Asaf Demirdağ, caminin bitirilmesi için son aşamalara geldiklerini kaydederek, şöyle konuştu.

“Belediye Başkanımız Sayın Veysi Şahin ve kurduğumuz dernek sayesinde Hacı Hasan Gündüz Cami bitme aşamasına geldi. Kısa sürede büyük yol aldık ve inşaatını hızlı bir şekilde tamamladık. 900 metre kare kapalı alan üzerinde iki katlı ve mahfili ile birlikte yaklaşık 2 bin kişi aynı anda ibadet edebilecek. Gasil hanesi ile çift minareli camimizin süslemeleri yapıldı. Halılarımızın siparişini verdik, ışıklandırma ve avizeler takıldı. Dernek yönetim kurulu arkadaşlarımız, üyelerimiz ve esnafımızın katkılarıyla yarım kalan camimizi böylece tamamladık. Önümüzdeki günlerde inşallah camimiz yapılacak törenle ibadete açılacak. Dernek Başkanı olarak hayırseverlerimiz başta olmak üzere emeği geçen ve katkısı olan herkesten Allah razı olsun.”