IBS Kitap Kırtasiye ’den Engellilere %25 İndirim

IBS Teknoloji Sistemleri Kitap ve Kırtasiye Mağazası, Midyat Engelliler Derneği ile yaptığı protokol ile %25 indirim uygulayacak.

Bahçelievler Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı No: 120 ‘de hizmet veren İBS Kitap ve Kırtasiye Mağazası Engelli bireylere bünyesinde özel olarak hazırlanan indirim kartı veriyor.

IBS Yetkilisi Serkan Çelik, engelli bireyleri, bir gün değil her gün hatırlamak ve destek olmak gerekliğini söyledi.

Çelik, “IBS Kitap ve Kırtasiye olarak engellilere farkındalık olsun diye kendi imkânlarımızı kullanarak böyle bir kampanya başlattık. Midyat Engelliler Derneği ile 20 Kasım 2017 Tarihi’nde protokol yaptık. Kimliğini ibraz eden engellilere % 25 indirim uygulamasına başladık. Sisteme kaydını yaptırtıyoruz. İstedikleri zaman IBS Kitap ve Kırtasiye Mağazasından alıverişlerini yapabilir ve her türlü indirimden yararlanabileceklerdir.” Dedi.

Midyat Engelliler Derneği Başkanı Şükrü Baran ise, IBS Kitap ve Kırtasiye Mağazasından engelliler için yapılan indirim den dolayı memnuniyetini dile getirerek, teşekkür etti

Baran, “Engelli sorunları konusunda bir nebzede olsa, kitap, kırtasiye indiriminden faydalanacak olması memnuniyet vericidir. IBS Kitap ve Kırtasiye yetkililerine yaptıkları bu destekten dolayı derneğimiz adına çok teşekkür ediyorum. Tüm engelleri birlikte aşalım, herkese sağlıklı, engelsiz ve mutlu yarınlar temenni ediyoruz. ” dedi.