IBS Kitap Kırtasiye'ye, Engelliler Derneğinden Plaket

IBS Teknoloji Sistemleri Kitap ve Kırtasiye Mağazası, Midyat Engelliler Derneği ile yaptığı protokol ile %25 indirim uygulamasından dolayı plaket ile ödüllendirildi.

Bahçelievler Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı No: 120 ‘de hizmet veren İBS Kitap ve Kırtasiye Mağazası Engelli bireylere bünyesinde özel olarak hazırlanan indirim kartı veriyor.

Midyat Engelliler Derneği Başkanı Şükrü Baran, IBS Kitap ve Kırtasiye Mağazasından engelliler için yapılan indirim den dolayı memnuniyetini dile getirerek, plaket ile ödüllendirdiklerini söyledi.

Baran, “Engelli sorunları konusunda yaptıkları destek ve katkılardan dolayı, IBS Kitap ve Kırtasiye teşekkür ederiz. Destek ve katkıları bizleri çok memnun etti. Yaptıkları bu destekten dolayı derneğimiz adına çok teşekkür ediyorum. Günün anısına bende derneğimiz ve engelli kardeşlerimiz adına bu plaketi veriyorum.” dedi.

IBS Yetkilisi Serkan Çelik ise, bu anlamlı plaketi almanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, engelli bireyleri, bir gün değil her gün hatırlamak ve destek olmak gerekliğini söyledi.

Çelik, “IBS Kitap ve Kırtasiye olarak engellilere farkındalık olsun diye kendi imkânlarımızı kullanarak böyle bir çalışma yaptık. Umarım ki bütün engelli kardeşlerimiz bu imkânlardan yaralanır. İstedikleri zaman IBS Kitap ve Kırtasiye Mağazasından alıverişlerini yapabilir ve her türlü indirimden yararlanabilirler.” Dedi.