“Mardinmasa” Yaşlı Vatandaşların Yanında

Mardin Büyükşehir Belediyesi “mardinmasa” Yaşlı Vatandaşları Unutmadı

Mardin Büyükşehir Belediyesi “mardinmasa” ekipleri Yaşlılar Haftası nedeniyle tüm ilçelerde mahallelere giderek yaşlı vatandaşları ziyaret etti. Ziyaretlerde ekipler Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan vekili Mustafa Yaman’ın hediyelerini takdim ettiler. Ayrıca yaşlı vatandaşların istek ve önerileri alınarak, beklentilerin yerine getirilmesi için harekete geçildi.

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman yaşlı vatandaşları hiçbir zaman unutmadıklarını, onların hatırlarını soruyor ve isteklerini yerine getirdiklerini söyledi.

Hayır dualarını alıyoruz diyen Yaman, “Mardin’de yaşlılarımızı hiçbir zaman yalnız bırakmıyoruz. İlimizde dezavantajlı grupları her zaman önemseyen bir yapıdayız. Bu nedenle bünyemizde faaliyet veren “mardinmasa” ekiplerimiz sürekli vatandaşlarımızı ziyaret etmektedir. Ziyaretlerde onların hayatlarını kolaylaştıracak çalışmalar da sağlanmaktadır. Yaşlılarımızı da her daim ziyaret ederek onların hayır dualarını almaktayız” şeklinde konuştu.

Biz yönetim anlayışımızda yaşlılarımızı sadece bir gün değil hergün hatırlıyoruz d,yen Yaman, “ Onları düzenli olarak ziyaret ederek mutlu olmalarını sağlıyoruz. Yaşlılar Haftası’nda da yaşlı vatandaşlarımızı unutmayarak yanlarında olduk. İlimizde tüm kırsal mahallelerimizde yaşlı hemşehrimize konuk olduk. Hediyelerimizle onları gönüllerini de aldık. Bundan sonra da ziyaretlerimiz devam edecek”