Mardin Artuklu Üniversitesi Genel Sekreteri Eyüp Birkan, Genel Sekreter Yardımcısı ve Midyat Meslek Yüksek Okulu ile birlikte Gaziantep’te Üniversitelerine katkı sunmuş olan iş sektörü temsilcilerini ziyaret ettiler.

İlk olarak Midyat ilçesinde yapımına devam edilen Sanat ve Tasarım Fakültesinin yapımını üstlenen Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) ziyaret edilerek GAİB Genel Sekreteri Bülent Kayalı ve Ramiz Ak ile görüşüldü. Sanat ve Tasarım Fakültesinin yapımı başta olmak üzere üniversiteye desteklerinden dolayı Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) kurumuna teşekkür edildi.

Üniversite Yöneticileri, Gaziantep temasları kapsamında GENTAŞ A.Ş’ı ziyaret ederek yönetim adına Abdulkadir Çelik ile görüştü. Çelik, GENTAŞ Group adına üniversite eğitim sürecine her alanda destek sözü verdi.

Mardin Artuklu Üniversitesi Genel Sekreteri Birkan ve beraberindekiler son olarak Artuklu Üniversitesi kuruluş ve gelişim sürecinde önemli katkıları olan, hemşerimiz İş İnsanı ALTUNKAYA A.Ş Başkanı Mahsum Altunkaya’yı ziyaret ettiler.

Genel Sekreter Birkan Altunkaya’ya eğitim sürecimize verdiği emek ve desteklerden dolayı üniversite adına teşekkür etti.