Midyat Belediye Başkan Adayı Şahin'den Basın Açıklaması

Midyat Belediye Başkan Adayı Veysi Şahin, 12 Ocak Tarihi itibariyle çalışmaları başlattıklarına değinerek, gelişmelerle ilgili basın açıklaması yaptı.

AK Parti İlçe Başkanlığına kalabalık bir gurup ile gelen Belediye Başkan adayı Veysi Şahin, burada AK Parti İlçe Başkanı Avukat Melih Güneştan, Kadın Kolları Başkanı Elif Urazin, Gençlik kolları Başkanı Veysel Gökçe ve partililer tarafından coşkuyla karşıladı.

AK Parti Midyat İlçe Başkanı Melih Güneştan, daha sonra partililere bir konuşma yaparak, öncelikli olarak Midyat’ı birleştirmek, tek parça yapmak olduğunu söyledi

Güneştan, “AK Partiye Midyat’tan verilecek güçlü bir ses Mardin Büyükşehir Belediyesinin kazanılmasına katkı sağlayacaktır. Gün bir arada olma, birlik olma,  beraber olma günüdür.” Dedi.

Ardından basın Veysi Şahin, partililere selamlayarak, 12 Ocak 2018 tarihinde Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mahir Ünal’ın katılımlarıyla gerçekleşen AK Parti Mardin İlçeleri Aday Tanıtım Toplantısında Cumhurbaşkanı Ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın uygun görmesiyle Midyat Belediye Başkan Adaylığı şahsına tevdi edildiğini söyledi

Şahin şöyle konuştu: “ Tevazu, Samimiyet, Gayret ile Önce Millet, Önce Memleket gayesiyle çıktığımız bu kutlu yolda doğup büyüdüğümüz Şehrimiz, bir çok Medeniyeti bağrına basmış, Müslümanıyla, Hristiyan’ıyla, Yezidi’siyle, Arapçanın, Kürtçenin, Süryanicenin, Türkçe kelimelerin havada adeta ahenk ettiği, Diller ve Dinler Kenti Midyat’ımızın, Dertlerini kendimize dert edindiğimiz, Makamımız, mevkimiz ne olursa olsun asla elimizi ayağımızı çekmediğimiz, Kadim Şehrimiz Midyat’a sahip çıkmaya, hizmetlerine hizmet katmaya, güzelliklerine güzellik katmaya, yeni projelerimizle Midyat’ı şahlandırmaya, Genç Yaşlı demeden, Din, Irk ayrım yapmadan, herkese her kesime, her vatandaşımıza eşit hizmet verme anlayışıyla yola çıktık.” dedi.

Nasıroğlu’na memleketimize hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Midyat’ta uzun yıllardır hizmet veren Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu’nun büyük hizmet ve katkılarından dolayı teşekkür eden Şahin,” Midyat’ı AK Belediyecilik anlayışıyla, başta Allah’ın izni, Vefakar ve Kadim Midyat vatandaşlarımızın desteği ile AK Parti Teşkilatlarımız ile birlikte; hizmet aşkıyla, dualarla,  vefayla hep birlikte yöneteceğiz. 31 Mart 2019 gecesi halkımızın teveccühü ile Midyat Belediye Başkanlığına uygun görülmemiz halinde Biz Midyat halkının başına gelen sadece bir başkan değil tam anlamıyla hizmetkârı olacağız.

Rabbim çıktığımız bu kutlu yolda bizleri utandırmasın, muzaffer ve muvaffak eylesin. Hepinizi ALLAH’a emanet ediyor, bir kez daha desteğinizi beklediğimi ifade etmek istiyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.”

Midyat Gündem / Selahattin Erol