İlçede beklenen kar yağışı ve buzlanması için çalışmalarını tamamlayan Midyat Belediyesi, karla mücadele ekiplerini oluşturarak iş paylaşımını yaptı. Kar yağışının ulaşımda ve günlük hayatta oluşturacağı olumsuz etkileri en aza indirmek için 9 Tuzlama Aracı, 2 Greyder, 3 Kepçe, 1 Loder , 85 Personel ile aralıksız görev başında olacak

Kentin muhtelif bölgelerinde 24 saat hizmet verecek karla mücadele ekipleri, ana cadde ve yolların yanı sıra kaza riski taşıyan eğilimli bölgelerde, merkeze uzak kırsal mahallelerde de yolları kardan temizleyecek ve yoğun olarak tuzlama çalışması yürütecek.

Ayrıca, olumsuz haşaratları nedeniyle, il genelinde okullar tatil edilirken, Mardin Valisi Ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mahmut Demirtaş, sosyal medya hesabından, “İlimiz genelinde olumsuz hava koşullarının devam etmesi nedeniyle yarın da (20.01.2022) eğitim öğretime 1 gün ara verilmiştir. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli kamu görevlilerimiz, 20.01.2022 Perşembe günü 1 gün süre ile idari izinli sayılacaktır.” Paylaşımında bulundu.

Midyat Gündem Com'u Google News'te takip edin

YouTube Kanalımıza Abone Olun Bizi Tekip Edin

facebook'ta bizi takip edebilirsiniz

twitter'da bizi takip edebilirsiniz