Ramazan ayının manevi iklimini düzenlediği programlarla tüm ilçede yaşatan Midyat Belediyesi, geleneksel iftar programını bu kez Gölcük Mahallesi Cevat Paşa Cami ve Barış Ve Kardeşlik Parkında düzenledi.

İftar programına, AK Parti Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya, Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, AK Parti Midyat İlçe Başkanı Atilla Yarış,  İftar öncesi vatandaşlarla sohbet etti, çocuklara keyifli anlar yaşadılar. 

Kur’an-ı Kerim tilavetinin okunduğu programda, akşam ezanıyla birlikte vatandaşlar hep birlikte oruçlarını açtı.

Yoğun Bir Halk Katılımının Olduğunun Gözlendiği İftar Programına, Midyat Belediye Başkan Yardımcıları Cazım Aslan, Abdurrahim Çelik, Mahsum Cengiz, Ali Alptekin, Gençlik Kolları Başkanı Hekim Arslan, Kadın Kolları Başkanı Muazzez Acar, Midyat Turabdin Gazeteciler ve Yazarlar Derneği Başkanı Süleyman İş, Resmi Kurum ve Kuruluş ve Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri, Kanaat Önderleri ve Vatandaşlar; Hep Birlikte hep birlikte sofrasında buluşarak iftarlarını açtı.

İftar programının ardından AK Parti Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya, Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, AK Parti Midyat İlçe Başkanı Atilla Yarış, vatandaşlarla sohbet etti.

Bu akşamda, Ortaçarşı Mahallesinde Geleneksel İftar Programı devam edecek.