Midyat’ta Dil Kursu Açıldı

Mardin Midyat ilçesinde ilk defa özel dil kursu açıldı.

Midyat Kaymakamı Hüseyin Tekin, Özel Özdil dil okulu açılışında yabancı dil öğrenmenin insanın kendisine kattığı kültürel birikimin yanı sıra, özgüven verdiğini söyledi.

Tekin şöyle konuştu:” Kısa bir süreliğinde olsa yurtdışı tecrübemden sonra yabancı dil öğrenmenin bizzat şahidi oldum. Burada açılışını yaptığımız dil okulun açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Artık insanlara bir dil değil 2, 3 diye sıralanıyor. İnşallah hepimiz için tüm gençlerimiz için insanlarımız için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Şimdiden işletmecilerine çalışanlarına teşekkür ediyorum.” Diye konuştu.

Dil Kursu işletmecisi Uğur Kesler ise, “inşallah buradan çok güzel insanlar yetiştireceğiz.  Türkiye’nin en iyi üniversitelerine gerek dil öğretmeni gerekse de farkı farkı programlarda lisan öğreteceğiz.” Dedi.

İbrahim Akıncı ve Uğur Kesler tarafında hizmete açılına Özel Özdil Kursu açılışına; Dargeçit Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Tevfik Vural, Midyat MYO Müdürü Tarık Demir, Midyat Devlet Hastanesi Başhekimi Doktor Mahmut Necdet Palaz, Midyat Esnaf ve Sanatkârlar Odası (ESO) Başkanlığına Rıfat Direkçi katıldı.

Özdil Yabancı Dil Kursu, Mardin Çevre yolu Salpen Arkası Estel Midyat