- AK Parti Savur Belediye Başkan adayı Oğuzhan Sönmez Kaya, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerde bulundu.

Kaya, hedeflerinin şehrin ekonomik yaşamını daha da ileriye taşımak olduğunu söyledi.

Kaya, önce Savurlu iş adamı Necat Demir ile birlikte ilçe esnafını ziyaret ederek, ticareti kalbi olan ticari çarşıların dinamizm kazanma sürecini esnafla başlatmak ve kentin ekonomik yaşamını daha da ileriye taşımak istediklerini söyledi.

Kaya, "Savur’umuzun ticari merkezlerini canlandıracak çalışmalar yapmayı hedefliyor, şehrimizin kalbi olan ticari çarşılarımızın dinamizm kazanma sürecini esnafımızla birlikte başlatmak ve şehrimizin ekonomik yaşamını daha da ileriye taşımak istiyoruz. Esnafımızla her zaman istişare edeceğimizin sözünü veriyoruz.” Dedi.

Kaya, her kesime yönelik çalışmalar yürüteceklerini belirtirken, kadınların sosyal yaşama katılımını artıracaklarını vurguladı.

AK Parti Savur İlçe Başkanı Mehmet Ensari Kavak, Kadın Kolları Başkanı Özlem Araz ve teşkilat mensuplarıyla seçim çalışmalarını sürdüren Kaya, daha sonra Üçkavak, Yenilmez, Kayatepe ve Koşuyolu mahallelilerle bir araya geldi.

Savur'u "Gönül Belediyeciliği" İle Çok Daha İleriye Taşıyacağız.

Kaya, mahallelilere projelerini anlatırken, sağlık kabinleri benzeri aşı, iğne gibi ilçeye gelmeye gerek kalmadan, burada hizmet verecek sağlık birimleri açacaklarını söyledi.

Kaya şöyle konuştu; “Savur'u "Gönül Belediyeciliği" olarak, “insana insan olduğunu hissettireceğiz. Belediye sizlerin emrinde olacak.  Siz belediye ye sadece ricacı olacaksınız. Ne istiyorsanız belediye onu yapacak. Asfalt şantiyesi kuracağız. Kendi yollarımızı yapacağız ve istihdam alanları yapacağız. Belediyeye ait binamızı kırsal mahallelerden gelen hanım, çocuklarımızı ve gençlerimizi sokak köşelerinde bekletmeden hiçbir ücret almadan konuklarımızı orada ağırlayacağız. Her türlü ihtiyaçlarını orada karşılayacaklar. Gönül belediyeciliğin esası budur. Siyasetin asasıda budur. İnsana insan gibi davranmaktır hizmet vermektir. Kırsal mahallelerimizde çok amaçlı konaklar yapılacak.” Dedi.

AK Parti Savur İlçe Başkanı Ensari Kavak ise, vatandaşlarımızın desteği ile inşallah bu zincirleri kırılacağını söyleyerek vatandaşlardan daha kalite hizmet yapılabilmesi için 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde oy vermelerini istedi.