TÜGVA Midyat Temsilciliğinden İlk Oy Hareketi!

TÜGVA Midyat Temsilciliği Gençler tarafından başlatılan İlk Oy Hareketi! Çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Midyat Temsilcisi Zeki Çiçek, 24 Haziran seçimlerinin hayati bir önem taşıdığını ifade ederek, Türkiye gerekse de İslam ümmeti için hayati derecede önemli ol bir seçim olduğunu söyledi.

Cumhuriyet Bulvarında açtıkları stantla, 24 Haziran seçimlerinin özellikle gençlere anlatılması gerektiğini kaydeden Çiçek, “Bizler TÜGVA Midyat Temsilcisi ve İlk Oy Hareketi olarak. Bu bağlamda ilk defa oy kullanacak gençlerin bilinçlenmesi için İlk Oy Hareketi adı altında çok büyük bir projeyi hayata geçirdik. Bu proje ile gençlere Hak ve Batıl olan gruplar anlatıldı. Midyatlı gençlerimize ve ilk defa oy kullanacak olan vatandaşlarımıza, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan seçildiği taktirde Ezilenlerin Gür Sesi Olmaya, Suskunların Hür Sesi Olmaya, Mazlumların Umudu Olmaya devam edecek. Bir de olası Cumhurbaşkanımız  Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın seçilemediği taktirde yaşanacak olan kaos, acı tecrübeler gençlerimize aktarıldı. “dedi.

İlk Oy Hareketi projemiz Midyat’ta broşür dağıttıklarını aktaran Çiçek, “İlk Oy Hareketi çadırımızda kurulduğu günden beri her gün onlarca genç kardeşimizle bire bir muhabbet edip onlara neden Recep Tayyip Erdoğan dediğimizi söyledik. Gençlerimizle Ev ziyaretleri yaptık. Şapka ve tişört dağıttık. İlk Oy Hareketi olarak şehir ve ilçe merkezlerimizde esnaf ziyaretleri yaptık ve kararsız olan kesimi ikna etme yolunda var gücümüzle çabaladık. Erdoğan öncesi ve Erdoğan sonrası dönemleri kıyaslayarak Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte istikrarın devam etmesi yönündeki görüşlerimizi nedenleri ile aktardık. 24 Haziran Pazar günü gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde milletimizin teveccühüyle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve dolayısıyla milletimizin zafere ulaşacağı inancı ile birlikte siz değerli halkımızın ferasetli davranacağınıza inanıyoruz.” Diye konuştu.