Veysi Şahin’den Esnaf Ziyareti

AK Parti Midyat Belediye Başkan Adayı Veysi Şahin, esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

AK parti Midyat Belediye Başkan Adayı Veysi Şahin, 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak mahalli idareler için hazırlığı kapsamında; bu gün sabahın erken saatlerinde Cumhuriyet Bulvarında esnafları ziyaret etti.

AK Parti Midyat Belediye Başkan Veysi Şahin, esnaf ve çalışanlara hayırlı işler ve bol kazançlar diledi. Esnaflarla sohbet edip sorunlarını dinleyen başkan adayı Şahin, her zaman esnafın yanında olduklarını ve bundan sonrada yanlarında olmayı sürdüreceklerini ifade etti.

Ziyarette bazı esnaflar başkan Şahin’in yapılacak olan projelerini beğendiklerini belirterek, yapılmasını istedikleri çalışmalarla ilgili görüş ve önerilerini belirtti. Esnaf ziyaret ziyaretten dolayı kendisine teşekkür etti. 

Başkan Adayı Veysi Şahin, esnaf ziyaretinde karşılaştığı kadınların da “Kadınlar Günü” kutlayıp, karanfil ve şal hediye verdi. Esnafın çay ve kahve tekliflerini reddetmeyen Şahin, esnafın işleri hakkında da bilgi aldı. Şahin, ayrıca esnaf ziyaretlerinde, broşür, dosya, proje, not defteri, kalem ve çalışmalarını içeren kitapçık içeren dosya dağıttı. Esnafın sorun ve önerilerini dinleyen Şahin, cadde üzerindeki vatandaşlarla da sohbet etti.

Ziyarette Başkan Adayı Veysi Şahin’e, 22. Dönem Mardin Milletvekili Süleyman Bölünmez, AK Parti Mardin İl Başkan Vekili Vahap Alma, AK Parti İlçe Başkanı Melih Güneştan ve partililer eşlik etti.