Mardin İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Saffet Yavuz, 20 adet bisiklet armağan etti.

1-7 Mart Yeşilay Haftası münasebetiyle Cahit Zarifoğlu İmam Hatip Ortaokulunda okul müdürü, müdür yardımcısı, öğretmenler ve hizmetli kadrosu dahil olmak üzere hiçkimsenin #Sigara kullanmaması üzerine İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Saffet Yavuz, okulu ziyaret ederek öğretmenlere dağıtılmak üzere 20 adet bisiklet armağan etti.

Bu ince ve anlamlı ziyaretlerinden dolayı okul yönetimi de İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Saffet Yavuz’a gerek eğitim gerekse sağlık taramaları açısından okullarına verdikleri katkılardan dolayı Teşekkür Belgesi takdim edildi.

Yavuz; “ Böyle dumansız hava sahası olan bir okul ile karşılaşmak  bir hekim olarak karşılaşabileceğimiz en güzel tablo. İlimizin diğer kurumlarına da örnek teşkil etmesini diliyor, Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Hükümetimizin dumansız hava sahası ile ilgili yapmış oldukları çalışmaların tüm dünyada takdire şayan bir şekilde karşılanması açısından ben de bu çalışmanın bir parçası olarak herkesi sigarayı bırakmaya davet ediyorum. Ayrıca sağlıklı bir toplumun temiz bir çevreyle de mümkün olacağını belirtmek istiyorum. Sigarayı bırakmak isteyen tüm vatandaşlarımızı Artuklu Sağlıklı Hayat merkezinde bulunan #Sigara #Bırakma #Polikliniğine davet ediyor böyle örnek bir okul teşkil ettikleri için okul yönetimine de  canı gönülden teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.