AK Parti Kızıltepe İlçe Başkanlığı’nda teşkilat mensuplarıyla yapılan toplantının ardından Kızıltepe Hububat Merkezi, Akdoğan Mahallesi yolu üzerinde bulunan buğday pazarını ziyaret edildi. İl Başkanı Faruk Kılıç daha sonra Kızıltepe merkez mahalle muhtarları, AK Parti mahalle başkanları ile değerlendirme ve istişare toplantıları düzenlendi. Bazı kanaat önderleri, iş adamları ve vatandaşlarla yapılan görüşmelerin ardından program tamamlandı.

İl Başkanı Faruk Kılıç yapılan programa ilişkin yaptığı açıklamalarda, “Kademeli normalleşme dönemi boyunca çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Düzenlediğimiz çalışma takvimi süresince inşallah tüm ilçelerimizi merkez ve kırsal mahalleleriyle birlikte ziyaret ederek genel anlamda Mardin’in tamamında olmayı hedefliyoruz. Birlikte kısa çaplı olsa da yaptığımız ve yapacağımız toplantılarla, ziyaretlerle teşkilatlarımızın diri olmalarını, vatandaşlarımızın her çağrılarına kulak vermelerini sağlıyoruz. Muhtar ve mahalle başkanlarımızla pandemi kurallarına riayet ederek yaptığımız toplantılarla mahallelerimizin sorunlarına vakıf olmaya çalışıyoruz. Muhtarlarımızın ve mahalle başkanlarımızın görüş, şikâyet ve önerileri bizler açısından büyük önem taşımaktadır. Çünkü onlar vatandaşlarımızla köprü vazifesi gören önemli kişilerdir”.

Çiftçilere Yönelik Atılan Her Adım Büyük Önem Arz Ediyor

İl Başkanı Faruk Kılıç, “Hububat merkezi ve buğday pazarında çiftçilerimizle bir araya gelerek genel değerlendirmelerde bulunduk. Hükümetimizin çiftçilere yönelik attığı her adımın önemli olduğunu yerinde irdelemiş olduk. Çiftçilik ve hayvancılıkla uğraşan tüm vatandaşlarımızın çalışmalarının aksamaması için, AK Parti’nin her dönem açıklamış olduğu “ekonomik paketlerin yerinde olduğu” şeklinde memnuniyetlerini dile getirdiler. Tüm bu önemli hamleler neticesinde çiftçilerimizin AK Partimize yönelik göstermiş oldukları olumlu tavır bizleri ziyadesiyle memnun etti. Ziyaretlerimiz çerçevesinde bölgemizin sorunlarına vakıf olan bazı kanaat önderlerini ve iş adamlarını da ziyaret ederek programımızı tamamladık”.