Cumhurbaşkanlığı AK Parti Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısına katılım sağlayan 21.Dönem Mardin Milletvekili/Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, son oturumuna katılım sağlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü.

Belediye Başkanı Veysi Şahin, görüşmede Midyat Belediyesi tarafından hizmete sunulan yatırımlar ve hayata geçirilecek projeler hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bilgilendirdi.

Geçtiğimiz günlerde yapılan görüşmenin ardından, Belediye Başkanı Veysi Şahin, yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle onurlandırdığı, AK Parti Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantımızın son oturumuna katılım sağladık. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Bakanlarımızla ilçemiz Midyat’ta devam eden ve yapılması planlanan projeler ile ilgili istişarelerde bulunduk. Toplantımızın hayırla vesile olmasını temenni eder, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a göstermiş oldukları yakın ilgi, alakalarından dolayı şahsım ve Midyat Halkı adına şükranlarımı sunarım.” Açıklamasında bulundu.

Yapılan görüşmenin ardından, Başkan Şahin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, torunları ile birlikte çekilmiş ve halı üzerine işlenmiş tablo takdim etti.

Midyat Gündem Com'u Google News'te takip edin

YouTube Kanalımıza Abone Olun Bizi Tekip Edin

facebook'ta bizi takip edebilirsiniz

twitter'da bizi takip edebilirsiniz