Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, 112 Acil Çağrı Merkezi personelleri ile kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleriyle iftar programında bir araya geldi.

112 Acil Çağrı Merkezinde düzenlenen iftar programına, Vali Demirtaş’ın yanı sıra İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral İdris Tataroğlu, Vali Yardımcıları, İl Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut, ilgili kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri katıldı.

İftar öncesi görevli personel ve kurum müdürleri ile bir süre sohbet eden Vali Demirtaş, ramazanlarını kutladı.

Program Kuran-ı Kerim Tilaveti ve dua ile başladı.

Vali Mahmut Demirtaş, yaptığı konuşmasında geleneksel hale gelen iftar programında bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek 112 Acil Çağrı Merkezi personellerine ve kurum müdürlerine yaptıkları çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle ramazanın buruk geçtiğini belirten Vali Demirtaş, “Ülkemiz çok büyük depremlerle karşı karşıya kaldı. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde devletimiz ve milletimiz el ele vererek bu süreci çok güzel bir şekilde yönettiğimizi düşünüyorum. Yaklaşık 1 ay kadar Nurdağı’nda kaldım. Elhamdülillah kaldığım süre içerisinde bir taraftan arama kurtarma çalışmaları yapılıyordu bir taraftan çadır kentler ve konteynerlerin kurulması ile kalıcı konutlar için temeller atılmaya başlamıştı. İnşallah en kısa zamanda Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bu konutlarda biter ve vatandaşlarımız kendi evlerine dönerler.” dedi.

Program yapılan duanın ardından Vali Demirtaş’ın görev başındaki personellere kolaylıklar dilemesiyle sona erdi.