6. Uluslararası Mardin Tarım, Hayvancılık Fuarı Açılıyor

6.MAGROTEX'19 Uluslararası Mardin Tarım Ekipmanları Gıda ve Hayvancılık Fuarı hazırlıkları başladı.

6. MAGROTEX 2019 Uluslararası Mardin Tarım Ekipmanları Gıda ve Hayvancılık Fuarı ve Zümrüt Fuarcılık Tanıtım Organizasyon Sanayii Ve Ticaret tarafından 01-04 Mayıs tarihleri arasında ziyaretçileri ağırlayacak.

6. MAGROTEX 2019 Uluslararası Mardin Tarım Ekipmanları Gıda ve Hayvancılık Fuarı 01- 04 Mayıs 2019 tarihlerinde, Zümrüt Fuarcılık ev sahipliğinde, Mardin Hava Limanının yanındaki alanda düzenlenecek. Tarım, Gıda ve Hayvancılık sektöründe önemli bir yere sahip olan fuarın bu yılki katılımcıları arasında Tarım Teknolojileri, Tohum, Gübre, Yem, Sulama Üniteleri, Seracılık, İlaçlama, Hayvancılık Teknolojileri Gıda ve Gıda Endüstrisi faaliyet gösteren tedarikçisi olduğu birçok firma ile fuarda birçok firma birlikte yer alacak.

Zümrüt Fuarcılık Organizasyon Müdürü Mehmet Ünal, Mardin Hava Limanın yanındaki alanda yapılacak fuar alanında incelemelerde bulunarak fuar hakkında gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Mehmet Ünal, “6.Uluslararası Mardin Tarım Ekipmanları Gıda ve Hayvancılık Fuarı 01-04 Mayıs Tarihler arasında yapılacak. Ortadoğu’nun en Büyük Kızıltepe Hububat Ticaret Merkezine ait alanda yerini alacak. Fuar alanına ulaşım gerek diğer altyapı donanımları itibarıyla katılımcı ve ziyaretçiler açısında son derece rahat ve uygun bir alan. Ziyaretçilerimizin Fuarın amacına ulaşması ve her yönüyle beklentileri karşılayabilmesi için gerekli olan hiçbir hususu eksik bırakmamaya azami gayret sarf ediyoruz. Mardin Valimiz Sayın Mustafa Yaman ile yakın zamanda görüşme yaptıktan sonra yapılacak Fuar ile ilgili detaylı açıklama yapacağız.”

Hububat Ticaret Merkezi Başkanı Mehmet Şerif Öter ise Fuar’ın kurulacağı alanın, Tarım Merkezi olan Kızıltepe İlçemizde yapılacağını kaydetti.

Öter, “Fuara hiçbir maddi beklenti içerisinde olmadan Kızıltepe Zahireciler Derneği ve Hububat Ticaret Merkezi olarak her zaman en büyük amacımız Mardin ve Bölge tarımına hizmettir. Bu düşünceyle tüm üyelerimizin onay ve rızasıyla ipek yoluna bitişik arsamızı Zümrüt Fuarcılığa tahsis ettik. Amacımız tarımsal, hayvancılık alanında Mardin ilimizin iyi bir yere getirmektir. Tarım, Gıda ve Hayvancılık sektöründe faaliyet yürüten tüm firmalarımızın ve işletmelerimizin katım sağlamaları bekliyoruz. Bölge ve ülke tarımına katma değer sağlayacağından herkesi sahip çıkmaya davet ediyoruz.” Açıklamasında bulundu.