Mardin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Günleri kapsamında etkinlikler devam ediyor. Bu kapsamda birçok farklı alanda sanatçılar ve sporcular ağırlanıyor. Son olarak Beyaz TV’de yayın hayatına devam eden Beyaz Futbol yorumcuları Ertem Şener, Ahmet Çakar ve Abdülkerim Durmaz Mardinli vatandaşlar ile buluştu. Programın ana konularından birisi Mardin Büyükşehir Belediyesi’nin spora elde ettiği başarı olurken, Beyaz Futbol yorumcular bu başarıya destek olacaklarını söylediler.  

Mardin’de gençleri kültür ve sanat ile içiçe olmaları için durmaksızın programlar düzenlediklerine dikkat çeken Mardin Valisi Ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, “Biz ilimizde birçok alanda başarılı çalışmalar yapıyoruz. Şehrimizin her yönüyle gelişmesi için çaba veriyoruz. Kültür ve sanatla içiçe bir şehir hedefiyle de durmadan programlar yapıyoruz. Bu düşünceler ile alanında en iyileri şehrimizde ağırlıyor ve vatandaşlarımız ile buluşturuyoruz. Bugün de Beyaz Futbol ekibini şehrimizde ağırlamanın mutluluğunu yaşadık” dedi. 

  • Mardin her yıl daha da gelişiyor

Programın açılış konuşmasını moderatörlüğü de üstlenen Ertem Şener gerçekleştirdi. Mardin’de olmaktan mutluluk duyduğunu kaydeden Şener, Bu yıl ikinci defa Mardin’e gelmenin heyecanını yaşıyorum. Her geldiğimde şehirdeki değişimi hissediyoruz. Bu başarıda şüphesiz Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman’ın katkısı aşikardır. Dikkatimizi çeken noktalardan birisi de şehrin sporda geldiği noktadır. Bizler de bu konuda desteklerimizi vermeye devam edeceğiz” dedi.

  • Mardin’de olmaktan mutluyuz

Mardin’e gelmekten dolayı çok mutlu olduklarını vurgulayan Beyaz Futbol Yorumcusu ve eski hakem Ahmet Çakar ise şunları söyledi: “Mardin’e her geldiğimde daha mutlu oluyor ve hayran kalıyorum. Bugün yine güzel anılar ile Mardin’i yaşadım. Şehirdeki atmosferin yanı sıra değişim ve gelişimden de etkilendik. Bu nedenle Mardin’in böyle yöneticileri olduğu için şanslı buluyorum” diye konuştu.  

  • Heyecan duyuyorum

“Mardin’e her geldiğimde ayrı bir heyecan içindeyim” diyen Beyaz Futbol Yorumcusu ve Fenerbahçeli Eski Futbolcu Abdülkerim Durmaz ise, “Buraya daha önce futbolculuğum ve teknik direktörlüğüm döneminde birkaç kez geldim. Her geldiğimde şehirdeki güzellikleri yaşamaktan heyecan duyuyorum. Mardin bizi her zaman bağrına basıyor. Burada gösterilen ilgiden dolayı çok mutluyuz. İnanıyoruz ki Mardin hak ettiği yerlere gelecek. Biz de bu şehrin her anlamda hak ettiği yerde olmasını istiyoruz. Özellikle spor konusunda destek vermeye devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

Programdan sonra Ertem Şener, Ahmet Çakar ve Abdülkerim Durmaz’a Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Burak Tuzlu çiçek takdim etti.