Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Türk Polis Teşkilatının 178’nci kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası münasebetiyle İl Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Türk Polis Teşkilatının 178. kuruluş Yıldönümü ve 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında İl Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut, teşkilat mensupları ile birlikte Vali Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret ederek çiçek takdim etti.

Gerçekleşen ziyarette, İl Emniyet Müdürü Karabulut, Emniyet Teşkilatına verdikleri destekten dolayı Vali Demirtaş, teşekkür ederken, Polis Haftası etkinlikleri hakkında bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Vali Demirtaş, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümünü kutlayarak tüm Emniyet Teşkilatı mensuplarına görevlerinde başarılar diledi.

Vali Demirtaş, Mardinli vatandaşların huzur ve güvenliğinin emanet edildiği polis teşkilatının mesai mefhumu gözetmeksizin, 24 saat gece-gündüz demeden üstlendiği tüm görevlerde büyük başarılara imza attığını belirterek, “Ülkemize ve milletimize, her türlü şartta hizmet eden Emniyet Teşkilatı’mızın 178. Kuruluş Yıl Dönümünü ve Polis Haftası’nı kutluyorum. Görevleri başında şehit olan kahraman polislerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.” dedi.