Son Dakika Midyat Haberleri...MARDİN - Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) 9. Bölge Müdürü Savaş Bayındır Mardin’in Midyat ilçesinde yapımı devam eden yol çalışmaları nedeniyle incelemelerde bulundu.

Karayolları 9.Bölge Müdürü Savaş Bayındır, beraberinde; Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Süzen, Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Abdullah Yenigün ile birlikte Midyat’ta geldi.

Midyat Belediye Başkan yardımcısı Masum Cengiz, Fen İşleri Müdürü Veysel Tunç, Zabıta Müdürü Ahmet Bayar ve yüklenici firma yetkilileri tarafından karşılandı.

Bayındır ve beraberindekiler ilkönce, Mardin-Midyat Karayollarında yol yapım çalışmalarını incelemelerde bulundu. Yüklenici firmadan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Burada, karayolunda PMT seriminin ardından dökülen sıcak asfalt çalışmasını yerinde incelediler. Yapılan dua ve kesilen kurbanların ardından ilk sıcak asfalt serimi gerçekleşti.

Heyet daha sonra, İlçe merkezinde bulunan Mardin, Nusaybin caddelerinde bulunan kavşak, banket ve kaldırımlarda incelemelerde bulundu. Yetkililerden bilgi alarak değerlendirmelerde bulundular.

Bayındır ve beraberindekileri, buradaki değerlendirmelerinde ekiplerin elinden geleni yaptığını, vatandaşların mağduriyetlerin oluşmaması için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

Google News Midyat Haberleri

Selahattin Erol