Türk Kızılayı Derneği Mardin Şubesi Genel Kurulu yapıldı

Türk Kızılay Derneği Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleşti.

Tek liste ile gidilen olağan genel kurulda Türk Kızılay Derneği Mardin Şubesi Başkanı Ramazan Değer oldu.

Öğretmenevi toplantı salonunda gerçekleşen genel kurula Mardin Vali yardımcısı Bahattin Çelik, Kızılay Genel Merkez temsilcileri Ümit Yaşar Şimşek ve Kemalettin Yurdagül, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve Kızılay delegeleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programda açılış konuşmasını yapan Türk Kızılayı mevcut şube başkanı Muzaffer Esendemir, teşekkür ve veda konuşması yaptı.

Divan başkanlığına seçilen Av. Bahattin Uncu açılış konuşmasında Türk Kızılay’ının tarihimizde oynadığı roller ve günümüzde gerçekleştirdiği misyonun önemini vurguladı. Görevi devreden ve devralan başkanlara hayırlı hizmetler ve muvaffakiyetler diledi.

Genel kurul sonunda söz alan Vali yardımcısı Bahattin Çelik, bu hizmette emeği geçen herkese teşekkür ederek yardımlaşmanın kültürümüzdeki yerine ve önemine vurgu yaptı. Yeni dönemde görevi devralan yönetim kuruluna başarılar dileyen Çelik, "bu zorlu görevi hakkıyla yerine getireceklerine inancım tamdır" dedi.

Açılış konuşmaları ve genel kurul tutanaklarının okunmasının ardından oylamaya geçilerek yeni yönetimin seçimi gerçekleştirildi.  Program, katılımcıların hatıra fotoğrafı çekmesi ile son buldu.