- Mardin Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm ve Sosyal İşler Daire Başkanlığınca, “Mardin Kültür Sanat Günleri” etkinlikleri düzenleniyor.

Mardin Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm ve Sosyal İşler Daire Başkanlığınca, kültür ve sanatın dolu dolu yaşanması için alanlarında tanınmış, uzman, şair, yazar, senarist, edebiyatçı gibi kişileri vatandaşlarla bir araya getirmek adına, “Mardin Kültür Sanat Günleri” etkinlikleri düzenleniyor. Etkinlikler kapsamında Yazar ve Senarist Tarık Tufan ile Şair İbrahim Sadri, Atatürk Kültür Merkezinde vatandaşlar bir araya geldi. Yoğun katılımlı gerçekleşen etkinlikler devam ediyor.

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, “Her alanda Mardinimizi en iyi yere getirmek içi çalışıyoruz” dedi.

Yapılan çalışmaların şehri daha iyi getirmek için olduğunu vurgulayan Yaman, “Huzur ve mutluluğun hakim olduğu şehrimizi her alanda en iyi yere getirmek adına çalışıyoruz. Turizm alanında meyvelerini aldığımız şu huzur ortamında spor, gençlik, kültür, sanat, edebiyat ve yaşanılabilir bir şehir gibi birçok alanda ülkemizde en iyi yerlere gelmeyi hedefliyoruz ve bu alanda ilerliyoruz” diye belirtti.

Şehirde kültür sanat etkinliklerinin dolu dolu yaşandığına dikkat çeken Yaman, şunları söyledi: “ Bu anlamda 2 yılı aşkın süredir şehirde birçok etkinlik yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Kültür Turizm ve Sosyal İşler Daire Başkanlığımız tarafından başlatılan, ‘Mardin Kültür ve Sanat Günleri’ dolu dolu geçiyor. Vatandaşlarımızı, Yazar ve Senarist Tarık Tufan ile Şair İbrahim Sadri ile bir araya getirdik. Vatandaşlarımızın etkinliklere olan ilgisi yoğun. Bu etkinliklerimiz devam ediyor.”