Türk Kızılay Derneği Artuklu Şubesi Kuruldu

Türk Kızılay Derneği Artuklu şubesi gerçekleştirilen genel kurul toplantısı ile Mardin’de kuruldu.

Kızılay genel merkezi tarafından ataması gerçekleştirilen başkan Metin Değer tek liste ile gidilen olağan genel kurulda Türk Kızılay Derneği Artuklu Şubesi Başkanı getirildi.

Yeşilay’ın çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen genel kurula Kızıltepe ilçe Müftüsü Masum Taşçı, Yeşilay Mardin Şube Başkanı Lütfü Günlüoğlu, Mardin İl Sağlık eski Müdürü Dr. Mehmet Derviş sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve Kızılay Artuklu şubesi delegeleri katıldı.

Türk Kızılay Derneği Artuklu Şubesi Başkanı Metin Değer yaptığı teşekkür konuşmasında, Genel kurula katılan ve bu zorlu görevi tevdi eden bütün delegelere teşekkür ettiğini söyledi

Değer şöyle konuştu: “ Bildiğiniz gibi Kızılay on yıllardır ihtiyaç sahiplerine ve korunmaya muhtaç insanlara yardım sağlama, toplumda yardımlaşmayı arttırma ve güvenli kan teminini gerçekleştirme, afet ve olağanüstü durumlarda kurumsal becerisi ile organizasyon görevlerini üstleniyor. Bu bayrağı Mardin’de de dalgalandıracak siz gönül insanlarının da desteği ile bu iyilik hareketinin bir parçası olacağız inşallah.” dedi.

Program, katılımcıların hatıra fotoğrafı çekmesi ile son buldu.