Altunkaya Şirketler Grubunu Başkanı Mahsum Altunkaya ile görüşen Üniversite Yöneticileri kendisine üniversite gelişim ve eğitim sürecine verdiği katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Rektör Özcoşar, ayrıca İş İnsanı Altunkaya’ya Mardin Artuklu Üniversitesi adına bir teşekkür şilti takdim etti.

Rektör Özcoşar: MAÜ’nün İvmesinde İş İnsanlarının Katkısı Var

Mardin Artuklu Üniversitesi olarak Mardin Artuklu Üniversitesinin kuruluş ve gelişim sürecinde katkıları olan iş insanlarını zaman zaman ziyaret ettiklerini belirten Rektör Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, Altunkaya Şirketler Grubunu başkanı hemşerimiz İş İnsanı Mahsum Altunkaya’yı da bu vesileyle ziyaret ettiklerini ve üniversitemize destekleri nedeniyle teşekkürlerini ilettiklerini kaydetti.

Bir sosyal bilimler üniversitesi olarak kurulan ancak kısa bir sürede tıp-turizm-ticaret-tarım-tasarım alanlarında da gelişim gösteren Mardin Artuklu Üniversitesinin bu ivmesinde iş insanlarının emeğinin ve işbirliğinin olduğunu hatırlattı.

Altunkaya: Mardin’in Gelişimine Katkı Sunacak Artuklu Üniversitesine Katkı Sunmayı Sürdüreceğiz

Altunkaya ailesi olarak başarı için motivasyonumuzun ülke sevgileri olduğunu olduğunu belirten Altunkaya Şirketler Grubunu başkanı İş İnsanı Mahsum Altunkaya, şehrimizin ve ülkemizin gelişimi için çalışan herkese ve her kuruma katkı sunmak istediklerini ve onlarla birlikte çalışmak arzusunda olduklarını ifade etti. Mardin Artuklu Üniversitemizin de farklı alanlardaki başarılı çalışmalarını takip ve takdir ettiklerini anlatan Altınkaya, Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, Üniversite Genel Sekreteri Eyüp Birkan ve Midyat Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Abdurrahim Kaplan’ın ziyaretlerinin kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.

Altunkaya, Mardin şehrinin gelişimine katkı sunan Artuklu Üniversitemize her türlü katkıyı vermeye hazır olduklarını da sözlerine ekledi.