Uluslararası Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği (USİAD) İSTANBUL  İl Başkanlığı’na aynı zamanda USİAD Genel Başkan yardımcısı ve NAK Dış Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı olan Makine Mühendisi Nizamettin ACAR getirildi.

Türkiye ile dünya sanayici ve iş adamları arasında ekonomi, kültür, ticari, sanayi ve sosyal faaliyetlerinin gelişmesine katkı sunmak amacıyla kurulan USİAD kurumsallaşma çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda İstanbul İl Başkanlığına Nizamettin ACAR atandı.


Kendisine güvenerek bu görevi veren USİAD yönetim kuruluna teşekkür eden NAK Dış Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Makine Mühendisi Nizamettin Acar, Türkiye ile diğer ülkelerin sanayici ve iş insanları arasında etkin iletişim kurmak ve ticareti geliştirmek  için çalışmalarına devam edeceğini söyledi. ACAR, İstanbul’un Türkiye sanayisinin lokomotifi olduğuna işaret ederek, “Şirketlerimize desteğimiz sürecek” ifadelerini kullandı.

SANAYİMİZİN GELİŞMESİNE KATKI SUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ
İstanbul’un Türkiye sanayisi açısından önemine vurgu yapan USİAD Genel Başkanı Nevaf Kılıç ise, ACAR’ı tebrik ederek, “Tecrübesine inandığımız Nizamettin ACAR, bilgi ve birikimleriyle derneğimize önemli katkılar sunacaktır. Kendisine başarılar diliyorum. Ülkemizin sanayisinin, ekonomisinin ve uluslararası işbirliğinin gelişmesine katkı sunmak için çalışmalarımız sürecek” dedi.

Nizamettin Acar Kimdir?