Kent A.Ş Toplantı Salonu'nda Vali Demirtaş’ın başkanlığında yapılan toplantıya, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Süzen, Genel Sekreter Yardımcıları ve Daire Başkanları katıldı.

Mardin genelinde tamamlanan, devam eden ve planlanan projelerin değerlendirildiği toplantıda,  Daire Başkanları sorumluluk alanlarında sürdürülen çalışmaların son durumu hakkında Vali Demirtaş’a bilgiler verdi.

Vali Demirtaş, vatandaşların memnuniyetini artırmak için ihtiyaç duyulan hizmetlerin hızlı bir şekilde yerine getirilmesinde ve tespit edilen sorunların kısa sürede çözümü için istişarenin en önemli bir mekanizma olduğunu kaydetti.

Hizmetlerin hızlı, etkin ve kaliteli bir şekilde yerine getirilmesi sürecinde istişarenin önemine dikkat çeken Vali Demirtaş, “Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın beklentilerini karşılamak ve memnuniyetlerini artırmak için çalışıyoruz. Yürütmek olduğumuz çalışmalara ve planladığımız projelere ilişkin her bir mesai arkadaşımızın fikir ve önerilerini alarak vatandaşlarımızın beklediği hizmetleri çok hızlı bir şekilde yerine getirmeyi amaçlıyoruz. Tüm Dairelerimiz çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.” dedi.

Toplantı, karşılıklı görüş alışverişi ve değerlendirmelerin ardından son buldu.