Yaman, vatandaşların yeni yılını kutladı

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Mustafa Yaman, güvenlik güçleri, 112 Acil Çağrı Merkezi, taksi durağı ile Devlet Hastanesi yatan hastaları ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.

Vali ve Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Yaman, eşi Gülseren Yaman,  İl Jandarma Alay komutanı Tuğgeneral Yusuf Kenan Topçu, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar ve Artuklu Belediye Başkan Vekili Şakir Öner Öztürk ile Merkez Artuklu İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ettikten sonra pasta keserek polislerin yeni yılı kutladı.

Yaman ve beraberindekiler daha sonra İl jandarma komutanlığını, jandarma ve polis uygulama noktaları, zabıta amirliği ve 112 Acil Çağrı Merkezi ile taksi durağını ziyaret etti. Burada taksici esnafıyla bir süre sohbet eden Yaman, hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra Mardin Devlet Hastanesi’ne geçti.

Hastanede yatan hasta ve hasta yakınların yeni yıllarını kutlayan Yaman ve eşi Gülseren Yaman ile birlikte, 2019 yılının ilk bebeğinin ailesini tebrik ederek hediyelerini taktim etti.

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Mustafa Yaman, gazetecilere yaptığı açıklamada, kente alınan önlemleri yerinde ziyaret ettiklerini söyledi.

Yeni yılın ilk saatlerinde şimdiye kadar herhangi bir sıkıntının yaşanmadığını belirterek,          “Herhangi bir sıkıntı olmasın diye uğraşıyoruz İl Jandarma Komutanlığımız, il emniyet müdürlüğümüz, korucularımız itfaiye ekibi zabıtalar, şu an her yerde görev başındayız. Tüm amacımız Mardin’i huzur içinde tüm vatandaşların vakit geçirmeleri. Herhangi bir huzursuzluk söz konusu değil. İnşallah 2018’i huzurla geçirdiğimiz gibi 2019 yılımızda huzurla geçer. İlimiz her yönü ile huzurlu güvenli bir şehir oldu. herkesin yeni yılını kutluyorum''