Mardin’in Midyat İlçe Belediye Başkanı Veysi Şahin, merkez Bahçelievler Mahallesinde yapımı devam eden beton asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Şahin, Midyat adeta şantiyeye çevirdik!

Asfalt incelemelerinin ardından açıklamada bulunan Başkan Veysi Şahin, şunları aktardı: “Mardin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ile birlikte ilçe merkezinde yapılmakta olan beton asfalt çalışmalarımız devam ediyor. Midyat adeta şantiyeye çevirdik. Elbette bu gibi hizmetler zaman alıyor. Şimdi hızlı bir şekilde asfalt yenileme çalışmalarımız devam ediyor. Bahçelievler Mahallesi Hastane Caddesi sıcak asfalt çalışmalarına başlandı. Ulucami Mahallesi Seyfettin Güneştan Caddesi’nde parke söküm çalışmalarına başlandı. Altyapının ardından beton asfalt yapılacak. Vatandaşlarımızın, taleplerini imkanlar dahilinde yerine getiriyoruz. Bugün de buradaki asfalt hizmetlerini incelemeye geldik. Vatandaşımıza hayırlı olsun inşallah. Çalışmalarda emeği geçen Başta Mardin Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan vekiliminiz Sayın Mahmut Demirtaş’a, Fen İşleri Daire Başkanı Cebrail Aslan’a ve ekiplerimize bir kez daha teşekkür ediyorum.” Dedi.

Midyat ilçe merkezinde 3 farklı noktada çalışmalar devam ediyor.

Vatandaşların yoğun olarak kullandığı şehrin kalbi Hastane Caddesinde 1450 metre uzunluğunda beton asfalt çalışması sürüyor. Mezarlık Caddesinde malzeme serimi, sıkıştırma işlemlerinin ardından beton asfalt yapılacak. Nazım Hikmet Caddesinin alt yapı çalışmaları bitti. Malzeme seriminin ardından BSK asfalt yapılacak.  Yılmaz Güney Caddesi ise 10.000 metrekare kilitli parke çalışması yapılarak vatandaşın hizmetine açıldı.