Midyat İlçe Kaymakamı Ahmet Solmaz Başkanlığında, Belediye Başkan yardımcısı Abdurrahim Çelik, İlçe Emniyet Müdürü Mevlüt Tüylü, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Kalender Savaş Ünal, Kaymakamlık yazı işleri müdürü İsa Kurnaz, kurum amirleri ve muhtarlar katıldı.

Muhtarları dinleyen Kaymakam Ahmet Solmaz,  iletilen talepleri tek tek not alarak muhtarlarla ve toplantıda bulunan ilgililerle görüş alışverişinde bulundu, iletilen taleplerin önem sırasına göre yerine getirileceğini söyledi.

Midyat Belediye Başkanı yardımcısı Abdurrahim Çelik ise, Muhtarların yeni istek ve talepleri alınarak yapılan, yapılmakta olan ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Toplantıda ayrıca, Mardin İl Göç İdaresi Müdürlüğü Uyum ve İletişim Gurup Başkanı Ali Onur Yücedağ’da, Yabancılar ikamet iznine ilişkin soru ve sorunlar için Yabancılar İletişim Merkezi'nin (YİMER) ve 157 numaralı telefonun önemini aktararak bilgilendirilmede bulundu.  

Midyat SGK Müdürü Abdürrahim Güneş te, Genel Sağlık Sigortası hakkında bilgi vererek, vatandaşların prim borçlarını 31 Aralık'a kadar ödemelerini yapmaları halinde gecikme cezası ve zammının silineceği kaydetti. Vatandaşların bu fırsatı, değerlendirmelerini istedi.

İlçe Nüfus Müdürü Nuri Bulut, tarafından da birimin işleyişi hakkında muhtarlara bilgilendirilmede bulunuldu.

Dilek ve temennilerin ardından toplantı sona erdi.

Midyat Gündem Com'u Google News'te takip edin

YouTube Kanalımıza Abone Olun Bizi Tekip Edin

facebook'ta bizi takip edebilirsiniz

twitter'da bizi takip edebilirsiniz