• 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. yıl dönümü Mardin'in Midyat ilçesinde törenlerle kutlandı.

Midyat ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 107. yıl dönümü nedeniyle Hükümet Konağı önünde düzenlenen törende, saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu, Atatürk Anıtına çelenk sunuldu.

Tören daha sonra Milli İrade İlkokulu/Ortaokulunda, Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin düzenlediği etkinliklerde devam etti.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. yıl dönümü dolayısıyla davetlilere üzüm hoşafı ikram edildi.

Törene Midyat Kaymakamı Ahmet Solmaz, Garnizon Komutanı Albay Nuri Işık, Belediye Başkan Vekili Hasan Özemen, Cumhuriyet Başsavcısı Burak Olgun, Ağır Ceza Mahkemesi Ve Adalet Komisyonu Başkanı Ali İhsan Tabak, İlçe Emniyet Müdürü Esra Zeyrek Şirin, İlçe Jandarma Komutanı Kalender Savaş Ünal, Midyat Meslek Yüksekokulu Müdürü Abdurrahim Kaplan, ilçe protokol üyeleri, şehit aileleri ve gaziler katıldı.