Mardin’in Midyat İlçe Belediyesi etkili olan kar yağışının ardından vatandaşların olumsuz yönde etkilenmemesi amacıyla şehir merkezi ve kırsal mahallelerde karla mücadele çalışmasını başlattı.

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, yılın ilk karının yağmasının ardından vatandaşların bu durumdan olumsuz etkilenmemesi için ekiplerin sahada olduğunu kaydetti.

Başkan Şahin, “Kar yağmaya devam ettikçe bizde yaşanacak olumsuzluklara karşı çalışmaya devam edeceğiz. Karla Mücadele Ekiplerimiz,  mesai mefhumu gözetmeksizin kar küreme, yol açma ve tuzlama çalışmalarını merkez ve kırsal mahallelerimizde aralıksız sürdürüyor. İlçemizde etkili olan kar yağışı sonrası ekiplerimiz kapanan yollarda 7/24 esasına dayalı olarak gece gündüz demeden hızlı, etkin ve koordineli bir şekilde karla mücadele çalışmalarımızı devam ettirmektedirler. Sürücülerden isteğimiz, lütfen güvenliğiniz için kar lastiği ve zincir kullanmayı ihmal etmeyin. Bu Süreçte Trafikte dikkatli olmanızı ve zorunlu olmadıkça özel araçlarla yola çıkmamanızı rica ederiz. İlçemizde etkisini sürdüren yağışlardan dolayı vatandaşlarımızın herhangi bir olumsuzluk yaşamamaları için karla mücadele çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Ayrıca, sahada yoğun bir şekilde karla mücadele eden tüm ekiplerimize teşekkür ediyor kolaylıklar diliyorum.” Dedi.