Tek listeyle gidilen seçimde, Bayraktar geçerli oyların tamamını aldı.

Midyat Ziraat Odası Başkanı Abdulhalim Gümüş, (TZOB) 28. Genel Kurulunda güven tazeleyen Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’ı makamında ziyaret ederek tebrik etti.

Yapılan seçimlerin ardından, güven tazeleyen Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’ı makamında ziyaret eden Gümüş, Midyat Ziraat Odası olarak, Midyat’taki çiftçilerin sorun ve taleplerini aktardığını kaydetti.

Başkan Gümüş, “Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar yeni dönem görevinde başarılar diler, yapmış olduğumuz bu ziyaretimizde göstermiş olduğu ilgi ve alakadan ötürü şahsım ve Midyat çiftçileri adına teşekkür ederim.” Dedi.

Midyat Ziraat Odası olarak bünyesinde, beş tarım danışmanı çalıştırdıklarının aktaran Gümüş yazılı açıklamada bulunarak şunları aktardı: “Oda olarak çiftçilerimize her türlü eğitimleri veriyoruz. Sürdürülebilir tarım, uzun dönemde doğal kaynakların korunması için çalışıyoruz. Çevreye zarar vermeyen tarımsal teknolojilerin kullanıldığı bir tarımsal yapının oluşturulması için çabalıyoruz. Ellerimizden gelen tüm gayreti Midyat çiftçimiz için sarf ediyoruz. Her zamanda Midyat’taki çiftçilerin yanında ve emrindeyiz. Midyat Ziraat Odası bir bitki hastanesidir. Bilgi proje desteklerle ilgili yol gösterici oluyoruz. Sürekli olarak söylediğimiz çiftçinin yüksek girdi maliyeti olan elektrik, gübre, ilaç tohum, mazot, işçilik gibi sorunlarını bulunuyor. Ziraat Odası Başkanı olarak, bölgemizdeki tarımsal üretimle ilgili sorunları Genel Başkan Bayraktar’a ilettik.” Dedi.