AK Parti Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, AK Parti Midyat Belediye Başkan adayı Veysi Şahin ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında SKM’ de bir araya geldi.

31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak mahalli idareler için hazırlığı kapsamında; AK Parti Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, AK Parti Midyat Belediye Başkan Adayı 21. Dönem Mardin Milletvekili ve İş adamı Veysi Şahin ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında SKM’ de bir araya geldi.

Büyük heyecan yaratan buluşma birlik ve beraberlik mesajları verildi. Midyat’ta özlenen tablo ilçede heyecan yarattı. Şahin ve Nasıroğlu’nun konuşmaları ıslık, tezahürat ve alkışlarla kesildi. Her kesimden Veysi Şahin’e, Şehmus Nasıroğlu’na ve AK Partiye gönül vermiş olan vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Midyat ilçesine 20 yıldır Belediye Başkanlığı yapan Şehmus Nasıroğlu, AK Parti Midyat Belediye Başkan Adayı gösterilen 21. Dönem Mardin Milletvekili ve İş adamı Veysi Şahin’e tam destek vermek üzere, akrabaları sevenleri ile birlikte SKM’ ye gelerek birlik ve beraberlik mesajları veridi.

Binlerce seveni ile birlikte Belediye Sosyal Tesislerinde akraba, taraftar ve sevenleri ile birlikte toplanan kalabalıkla birlikte, halef selef dayanışması içerisinde tam destek vermek üzere birlikte SKM’ ye geldi.

SKM önünde AK Partililere seslen Nasıroğlu, 1999 yılında Veysi Şahin ile birlikte çıktıkları yola çıktıkları aynı şevk ve kararlılıkla birlikte olduklarını ve inşallah ömür boyu bu birliktelik devam edeceğini söyledi.

“Midyat Belediyesi olarak çok güzel işler yaptıklarını kaydeden Nasıroğlu konuşmasına şöyle devam etti: “Burada yeni doğan bebek 20 yaşındadır bana oy attı. Ben yirmi yıldan beri buraya çok emek harcadım. Buraya emek harcarken sizlerde bana destek oldunuz. Bütün Midyat’ın garibanı, esnafı, köylüsü, garip, gureba hepsi bana yardımcı oldu. “dedi.

Hz. Ali’nin, “Öldükten sonra yaşamak isterseniz kalıcı bir eser bırakın.” Sözünü hatırlatan Nasıroğlu, “Arkamda çok eser bıraktığıma inanıyorum. Her beldede her, köyde, özelikle tarihi mekanlarda çok iş yaptığıma inanıyorum. Bu işlerin devam edebilmesi için Midyat’ta birlik ve beraberliğin devem etmesi için sizlerden istirhamımız ve ricamız şudur 31 Mart tarihinde gereğini yapmanızı istiyoruz. Bu bizim birlikte yürüdüğümüz arkadaşların onuru için önemli bir davadır. Hem kendimiz için hem de Midyat’ımız için değerlidir. Burada Kürt’ü, Türk’ü, Arap’ı, Süryani’si, Ezidi’ si, Müslümanı, Hristiyan’ı Mahallemi’ si ile bir bütünüz. Bu bütünlük çerçevesi içerisinde elimizden geldiği kadar onurlu bir şekilde dik durmaya çalışacağız. Her zaman dik duracağız. Hiç kimseye boyun eğmeyeceğiz. Dik durun ve 31 Mart tarihiden yapılacak olan seçimlerde AK Partiye oyunuzu verin.” Dedi.

Eski ruh ve heyecanla tekrar inşallah, Allah 31 Mart tarihinde bir Nisan sabahı hep beraber kutlayacaklarını söyleyen Veysi Şahin, “adaylığım belli olduktan sonra her kesimde, her yerde, her belde de Şehmus Nasıroğlu’nun yaptıkları hizmetler asla unutulamaz. Çöğ yığınlarıyla almıştık belediyeyi o zaman. Midyat susuzdu o zamanlar, kendisinin emeği çok, hakkı çok. Ben bu yaptıkları hizmetlerin üzerine daha güzel hizmetleri nasıl yapabiliriz diye geldim. Bundan da kendisinden ve sizlerden güç alacağız. Sizler ve Nasıroğlu her zaman başımızın üstünde yeri var. Bunu herkes böyle bilsin.” Şeklinde konuştu.

Birlik ve beraberlikle beraber gerek Midyat’ta gerek Mardin’in diğer ilçelerinde, gerek büyükşehirde 31 Mart tarihin de AK Partinin zaferiyle sonuçlanacağını söyledi.

AK Partinin Midyat’ta ki gövde gösterisine; AK Parti Kurucu İl Başkanı ve 22. Dönem Mardin Milletvekili Nihat Eri, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Salih Fırat, AK Parti Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Vejdi Kahraman, AK Parti Midyat İlçe Başkanı Melih Güneştan, AK Parti Midyat Gençlik Kolları Başkanı Veysel Gökçe, meclis üyeleri ve partililer katıldı.

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Salih Fırat,  daha sonra AK Parti ilçe teşkilatına geçerek temaslarını sürdürdü. 

Selahattin Erol / Midyat Gündem