Telekom İşletme Şefi Yarış'ın, açıklaması

Türk Telekom Midyat ve Dargeçit İşletme Şefi Mustafa Yarış, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Türk Telekom Midyat ve Dargeçit İşletme Şefi Mustafa Yarış, Midyat ve Dargeçit ilçelerinde Türk Telekom olarak İletişim sektöründe yaşanan rekabetçi ortamın, tüm zorluklarına rağmen, sorumluluk alanımızda vatandaşlarımıza en iyi ve kaliteli hizmeti götürmek için çalıştıklarını söyledi.

Yarış, şöyle konuştu, “Türkiye’nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketine mensup Türk Telekom ailesi olarak, Midyat ve Dargeçit ilçelerimizin mahallesine ve köylerine hizmet götürüyoruz. 2018 yılında yapılan altyapı çalışmalarıyla maksimum düzeyde zirveyi zorladık. Fiber altyapımız ile birlikte her türlü iletişim hizmetini aksatmadan ve mesai mefhumu dinlemeden gecemizi gündüzümüze katarak sürdürüyoruz. ”

İletişim adına her türlü hizmeti götürmek için ekibimiz ile gayret içerisinde olduklarını kaydeden Yarış, “Bu hizmetler de vatandaşın hayatına yansıyor. Kırsal yerleşim yerlerine kadar altyapı ve hizmetin hedeflenen seviyelerin çok üzerine çıkmış bulunmaktayız. Fatih projesi kapsamında okullarımıza fiber altyapısını büyük bir ölçüde tamamladık. Aynı zamanda MOBESE kamera sisteminin fiber optik altyapı ile hizmet vermesi, kameraların ilçeyi 7/24 gözlem ve kayıt altında tutması fiber kablo döşendi.”

Türk Telekom olarak dijital dönüşümüne katkıda bulunmak ve mükemmel hizmet anlayışı düzenlenen çalışmalarımız akıllı kent projelerimize altyapı oluşturmak için çalıştıklarını aktaran Yarış, “Türk Telekom ailesi olarak fiber altyapı vizyonu doğrultusunda 2019 yılında da büyümeye devam edeceğiz. Müşteri hizmetleri, dijital yaşam dönüşümü için çalışıyoruz. Mardin geneli büyüme hedefleri ile çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Türk Telekom olarak yeni hizmetlerimizle müşterilerimizin hayatına değer katmaya devam edeceğiz.”

Midyat Gündem