Veysi Şahin, Gençlerle Buluşuyor

Midyat Belediye Başkan adayı Veysi Şahin’in, ilçedeki gençlerle söyleşi programında bir araya gelecek. 

AK Parti Midyat Belediye Başkan Adayı 21. Dönem Mardin Milletvekili ve İş adamı Veysi Şahin "Gençler Soruyor, Veysi Şahin Cevaplıyor" konulu söyleşi programı düzenlenecek.

Sürekli vatandaşlarla bir araya gelen Veysi Şahin’in, ilçedeki genç nüfusla bir araya gelerek "Gençler Soruyor, Veysi Şahin Cevaplıyor" programında gençlerin talep, öneri ve beklentilerini dinleyecek.

Gençlerin davet edildiği program için açıklamada bulunan Veysi Şahin, 24 Mart Pazar günü Midyat Fen Lise’ si Konferans salonunda gençlerle bir araya geleceğini söyledi

5 yıl boyunca gençlerin toplumdaki etkinliğinin daha fazla artması için çalışacaklarını kaydeden Şahin, “Her ortamda gençlerimizle bir araya geliyoruz ve geleceğiz. Gençlerimize değer verdiğimizi sürekli ifade ediyoruz. Spordan, eğitime, kültürel faaliyetlerden sanatsal faaliyetlere kadar her alanda gençlerimizi desteklemek istiyoruz. Midyatlı gençlerimiz için projeler üreteceğiz. Üreteceğimiz bu projeleri daha yakından görmeleri için bu programı düzenledik. Gençlerimizin talep, öneri ve beklentilerini dinleyip, önümüzdeki 5 yılda yapacaklarımızı anlatacağız. Gençlerimiz ile çok farklı projeler üretmeye devam edeceğiz" dedi.

Büyük ilgi çekecek olan programa bütün gençler davet edildi.

Söyleşi  “Veysi Şahin, Gençlerle Buluşuyor”

Tarih:  24 Mart Pazar

Saat: 14.00

Yer: Midyat Fen Lisesi Konferans Salonu

Tüm Gençler Davetlidir

https://www.facebook.com/VeysiSahin47/videos/319355298723009/