Veysi Şahin, Vefat Eden Annesi İçin Mevlit Okuttu

-AK Parti Midyat Belediye Başkan Adayı 21. Dönem Mardin Milletvekili ve İş adamı Veysi Şahin’in annesi Peyruze Şahin, Şahinler Konağında düzenlenen mevlitte binlerce vatandaş katıldı.

-Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Şehmus, Kemal, Adil ve Veysi Şahin'in anneleri Peyruze Şahin için mevlit okundu ve dualar edildi.

--Şahinler konağında düzenlene taziyeye bahçede üç çadır kuruldu.

Yatsı namazına müteakip düzenlenen programa, ilçe Kaymakamı Hüseyin Tekin, Garnizon Komutanı Albay Mustafa Akın, 22. Dönem Mardin Milletvekili ve eski Mardin İl Başkanı Nihat Eri, 22. Dönem Mardin Milletvekili Süleyman Bölünmez, İlçe Emniyet Müdürü Temel Salman, İlçe Jandarma Komutanı Kalender Savaş Ünal, MHP İl Başkanı Mehmet Veysi Oğuz, Siyasetçi İşadamı Muharrem İleri, Turizmci ve Bodrum Yağlı Güreşleri Ağası Haşim Asılı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

-Din görevlileri tarafından Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okunarak dualar edildi. Şehmus, Kemal, Adil ve AK Parti Midyat Belediye Başkan Adayı Veysi Şahin ve akrabaları Mevlid-i şerife katılan tüm davetlilere teşekkür etti. Okunan Kur'anı Kerim ve mevlidi şerifin ardından tüm davetlilere lokum, çörek ve meyve suyu ikram edildi.

--Üç gün süren taziyeye binlerce insan katıldı

-Öte yandan taziye dilekleri için; Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman'ın yansıra, AK Parti 25 ve 26. dönem Mardin Milletvekili ve MKYK üyesi olan Orhan Miroğlu, Savur Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Bayram Türker, Ömerli Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Taşçı, İdil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Zafer Sağ, Mazıdağı Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Dinç, AK Parti Mardin eski milletvekili adayı Dr. Nihat Özkan, Gercüş eski Belediye Başkanı Şirin Ekmen, Artuklu İlçe Belediye Başkan adayı Abdulkadir Tutaşı, AK Parti Ömerli Belediye Başkan Adayı Hüsamettin Altındağ’ın yanı sıra bürokrat, siyaset ve iş dünyasından vatandaş katıldı.