Mardin’in Midyat ilçesinde AK Parti Midyat /Estel Seçim Koordinasyon Merkezi SKM açıldı.

14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekili genel seçimine hazırlanan AK Parti Midyat İlçe teşkilatı, Estel seçim koordinasyon merkezini açtı.

Aday ve partililer, asıl sözünü 14 Mayıs'ta sandıkta söyleyerek, Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden en güçlü şekilde Cumhurbaşkanı seçeceklerin söylediler.

Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına, 21. Dönem Mardin Milletvekili ve Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, 21. Dönem Mardin Milletvekili Nihat Eri, Mardin İl Başkanı Vahap Alma, Midyat İlçe Başkanı Atilla Yarış, HÜDAPAR Midyat İlçe Başkanı İsa Altunkaynak, İlçe Kadın Kolları Başkanı Muazzez Acar, İl Gençlik kolları Başkan Tarık Atlı, İlçe Gençlik kolları başkanı Hekim Arslan, 28. Dönem Milletvekilli adayları Faruk Kılıç, Abdulvahap Arbağ, Ayhan Aslan, önceki dönem belde belediye başkanları, kanaat önderleri, meclis üyeleri, il ve ilçe teşkilatlarıyla çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti. Yapılan konuşmaların dilek ve temennilerin ardından, Estel seçim koordinasyon merkezini açıldı.