İçişleri Eski Bakanı ve Mardin Milletvekili Muammer Güler ile Midyat İlçe Belediye Başkanı Veysi Şahin, 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için esnaf ziyaretlerine ara vermeden sürdürüyor.

Esnafları ziyaret eden sorun ve taleplerini alan Güler ve Şahin, Cumhur ittifakı için de destek istediler.

Midyat İlçesinde Belediye Başkanı Veysi Şahin ile esnafları ziyaret eden Güler ve Şahin, esnafın sorun ve taleplerini dinledi, esnaflarla sohbet etti ve Cumhur İttifakı için destek istediler.

Güler ”İki seçenek var! Ya Ak Parti’ye oy verip birlik ve beraberliğimizi koruyacağız, ülkemizi kalkındıracağız. Ya da terör örgütüne hizmet eden bir siyasete davetiye çıkaracaksınız. Devletin bekası ve milletin huzuru, çocuklarınızın geleceği için oylarınızı kullanmanızı istiyoruz” dedi.

Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden ve taleplerini dinleyen Başkan Şahinde, çocuklarla ve vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çekti. Vatandaşların ilçeye kazandırılan hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdiler. Başkan Şahin, vatandaşlardan 14 Mayıs Seçimleri için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye destek istedi.

Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretinin ardından Midyat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Zeki Ayyıldız, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Selim Yıldız ve Midyat Ziraat Odası Başkanı Abdulhalim Gümüş’ü ziyaret ederek, taleplerini dinlediler.

Midyat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Zeki Ayyıldız, ziyarette Güler ve Şahin’den, İlçede araç muayene istasyonunun kurulması ile ilgili taleplerini ileterek destek olmalarını istedi.

Midyat’taki seçim çalışmalarına, eski AK Parti Midyat İlçe Başkanları Edip Demirdağ, Hüseyin Çelebi ve önceki dönem Belediye Meclis üyesi Yusuf Özçelik’te eşlik ettiler.