Mardin’in Midyat İlçe Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, Kurban Bayramı öncesi şehir merkezindeki unlu mamuller, pastanelerde ve tatlıcılarda denetim yaptı.

Kurban Bayramı öncesi şehir merkezindeki pastanelerde ve tatlıcılarda hijyen, ruhsat ve gramaj denetimi yapan Midyat Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, kurallara uymayan işyerlerine göz açtırmadı.

Midyat Belediye Zabıta Müdürü Ahmet Bayar, ekiplerimiz tarafından gerçekleştirilen denetimlerde belirlenen kurallara uymayan ve temizliğe önem göstermeyen işyerlerine uyarı ve cezai işlem uyguladıklarını söyledi.

Bayar, “vatandaşların sağlığı için rutin denetimlerin aralıksız devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın güvenilir ve sağlıklı gıdalar tüketebilmesi için denetimlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Yaptığımız denetimlerde hijyen, gramaj ve personel temizliği gibi kurullara uymayan işyerlerine gerekli uyarılarda ve işlemlerde bulunuyoruz. Bundan sonraki süreçte de vatandaşların sağlığını ilgilendiren tüm konularda denetim çalışmalarımız aralıksız devam edecektir" diye konuştu.