Mardin’in Savur ilçesinde; Savur Anadolu İmam Hatip Lisesi (İHL) bünyesinde 30 Kişilik sınırlı kontenjanıyla Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu açıldı.

Savur Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Şükrü Arslan, Savur ilçemizde Savur Anadolu İmam Hatip Lisesi (İHL)Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu olarak; açıldığını ve yeni eğitim öğretime başlayacağını söyledi.

Arslan,  yaptığı açıklamada; “Kaliteli öğretmen kadrosu, deneyimli personelleri ile genç ve dinamik idari yapısıyla inşallah Savur'un geleceğine ışık tutma gayretinde olacağız. Savur Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulunun İlçemizde Sınavla öğrenci alan ilk Lise olma gururunu yaşıyoruz. Bizlere bu gururu yaşatan başta Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya Selçuk’a, Din Öğretimi Genel Müdürümüz Sayın Nazif Yılmaz’a, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Memet Polat’a, İlçe Kaymakamımız Sayın Muhammed Kaya'ya ve bizi hiç bir koşulda yalnız bırakmayan Savur İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Abdurrahim Demir'e sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.