Mardin’in Savur İlçesinde Resmi Bayramlaşma Programı Yoğun Bir Katılımla Gerçekleşti.

Savur Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Muhammed Kaya, tarafından Savur Çayı üzerinde, bayramlaşma töreni düzenlendi.

Oldukça sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşen programda Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Muhammed Kaya, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaparak tüm katılımcıların Kurban Bayramını tebrik etti.

Kaymakam Kaya, burada yaptığı konuşmada, “Böylesi önemli günlerde birlikte olmak bizim için önemli. Geçtiğimiz günlerde de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günümüzü de böylesi coşkulu bir şekilde sizlerin katılımıyla kutlamış olduk. Özellikle muhataralınızın programlarımızda yer alması bizleri çok mutlu ediyor. İnşallah bu ruhla hep birlikte çalışacağız. Amacımız hep birlikte ülkemize daha iyi hizmet etmek, ilçemize daha iyi seviyelere taşımaktır. Bunu da inşallah hep birlikte yapacağız. Bu günkü günümüz bir milat olsun. Bir daha ki Kurban Bayramında çok daha farklı bir atmosferde birlikte kutlamayı hedefliyoruz.” Diye konuştu.

Program Kaymakam Kaya’nın tüm katılımcılarla bayramlaşmasıyla devem etti. Davetlerin onuruna verilen yemeğin ardından, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyaret edilerek görevlilerin bayramlaşma gerçekleşti.

Bayramlaşma programına, Cumhuriyet Savcısı Bulut Fidan, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Can Sercan Altay, İlçe Emniyet Amiri Habil Tutak, AK Parti İlçe Başkanı Ensari Kavak, kamu kurum ve kuruluş amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Selahattin Erol