Milletvekili Demirkaya, Savur’da

AK Parti Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya, Savur ilçesine gelerek bir dizi incelme ve temaslarda bulundu.

Beraberinde, AK Parti Savur Belediye Başkan adayı Oğuzhan Sönmez Kaya, AK Parti Savur İlçe Kadın Kolları Başkanı Özlem Araz ile Savur Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Bayram Türkeri makamında ziyaret etti.

Kaymakamlık makamında yapılan ziyaretin adından, Milletvekili Demirkaya ve Belediye başkan adayı Kaya, Kadın Kolları Başkanı Özlem Araz ile esnaf ziyaretinde bulundular.  

Burada esnafın sorunlarını dinleyen Milletvekili Demirkaya ve Belediye Başkan adayı Kaya, ilçenin sorunlarını çok iyi bildiklerini, belediye başkanlığını kazanmaları halinde sorunların üstesinden geleceklerini kaydettiler.

Belediye başkan adayı Oğuzhan Sönmez Kaya, Savur için yapacağı projelerini anlatarak, halkla beraber sürekli istişarelerde bulunacağını dile getirdi.

Kaya, şöyle konuştu, “Savur ve esnafların çok ciddi sorunları olduğunu iyi biliyoruz. Sorunların neden kaynaklandığını, neden çözüme kavuşturulmadığını çok iyi biliyoruz. Bizimde seçim projelerimizin için esnaflar ile ilgili olarak çalışmamız oldu. Göreve gelsek de gelmesek de Savur’un esnaflarının sorunları sorunumuzdur, çözüm bulmakta bizlerin boynumuzun borcudur. İnşallah 31 Mart yerel seçimlerde başarılı olursan ilçemizin bütün sorunlarını çözeceğiz.” şeklinde konuştu.

Ezgi Yağmur Yıldırım