- 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi'nde muhtar adayı olan Hamide Erol, Kadın muhtar adayı çalışmalarına iddialı başladı.

Mardin Savur'da Safa Mahallesi muhtarlığı için aday olduğunu açıklayan Hamide Erol, iddialı olduğunu belirterek ev ziyaretlerinde bulunup seçmenlerine çalışmaları hakkında bilgi veriyor.

Bir kadın olarak Savur’un ilk kadın muhtarı olmak istediğini dile getiren Hamide Erol, Safa eski adıyla Devlet mahallesinde doğdum, büyüdüm ve mahallemizin sorunlarını en iyi bilen biri olarak adayım dedi.

Mahallenin sorunlarını en iyi kendisinin vurgulayan Muhtar adayı Erol, “mahallerde olsun ilçede olsun kadınlarımızın sorunlarını çok iyi bilmekteyim. Bir kadın olarak yıllardan beri doğup yaşadığım mahallenin sorunlarını çok iyi biliyorum. Amacım mahallemizin sorunlarını yetkililere iletmek, çözüm üretme konusunda yetkililerle iş birliği yaparak çözmektir. Seçimleri kazanmam halinde vatandaşlarımızın sorunları kendi sorunum gibi bilip elimden geldiği ölçüde yardımcı olmaktır. Hanımları ile birlikte hareket ederek, sosyal hayatta daha aktif olması için hep çalışacağım. Kadın olarak onların sorunlarını biliyorum. Onlarla neyi paylaşacağımı, onlarında benimle neyi paylaşacağını çok iyi bilmelerini istiyorum. Bundan dolayı desteklerini bekliyorum.”

Kadın muhtar adayı Erol, görev alması halinde her kesimin öneri ve görüşlerini dikkate alarak çalışma yapacağını belirtti. Aday olduğu mahallenin sorunlarını başta kaymakamlık ve belediye olmak üzere tüm kurumlara aktaracağını çözümlerin hayata geçirilmesi için çaba sarf edeciğini sözlerine ekledi.

Savur dSafa mahallesi muhtar adayı Hamide Erol, Lise mezunu, 4 çocuk annesi olup yerel dilleri biliyor

Midyat Gündem / Sevgi Yağmur Yıldırım