Üçkavak Muhtarı, mevlit okutup yemek verdi

Üçkavak Mahalle Muhtarı Cemal Erol, mevlit okutup yemek verdi

Mardin’in Savur Üçkavak (Rajdiye) Mahallesi Muhtarı Cemal Erol, seçimi kazanması nedeniyle, mevlit okutup vatandaşlara yemek ikramında bulundu.

Üçkavak mahallesindeki programa AK Parti Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ, Belediye başak yardımcısı Ahmet Fidan, belediye meclis üyeleri, AK Parti Savur İlçe Başkanı Ensari Kavak, Kadastro Müdürü Selahattin Selçuk, DEDAŞ Savur İşletme Şefi Ahmet Kavak ve vatandaşlar katıldı.

Üçkavak mahalle akraba ve halkına teşekkür eden Muhtar Cemal Erol, gelen misafirlerle tek tek ilgilenerek, oldukça duygulu anlar yaşadı.

Mevlit ve yemek programına katılan vatandaşlara teşekkür eden Cemal Erol, “Birlik, beraberlik ve kardeşlik sofrasında mahalle halkıyla bir olmak istedik. Çok şükür seçim kazasız belasız bitti. Ben ve ailem, Üçkavak Mahallesi sakinlerine teşekkür olarak bir sofra açmak istedik. Seçim bitti, artık birlik olma zamanıdır. Birlik beraberlik soframıza iştirak eden tüm mahalle sakinlerine çok teşekkür ediyorum. Onlara layık bir muhtar olmak için gece gündüz çalışacağım” dedi.

Üçkavak Mahallesi sakinleri ise, Muhtar Cemal Erol'un, bu nazik yemek davetinin kendilerini çok sevindirdiğini belirterek, “Biz mahalle sakinlerini bu birlik beraberlik sofrası etrafında bir araya getirdi. Mahallemizde çok sevilen bir insandır. Kendisine başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandılar.