AK Parti Mardin adayları basınla buluştu

AK Parti Mardin İl Başkanlığı bünyesinde AK Parti Mardin Belediye Başkan adayları basınla buluşma ve istişare toplantısı yapıldı.

Erdoba Elegance Hotel’de düzenlenen toplantıda AK Parti İl Başkanı Faruk Kılıç konuşmasının ardından adayların öz geçmişini anlattı.

Mardin’de gönül belediyeciliği ile yola koyulduklarını belirten Kılıç, “Aday arkadaşlarımız Mardin belediyeciliğinde yeni bir heyecan ve yeni bir çehre ve soluk getireceklerdir. Son iki yıl içerisine baktığımız zaman kayyum arkadaşlarımızın yaptığı hizmetlere baktığımız zaman Mardin’in 20 yılda neler kaybettiğini görüyoruz. Sadece 2 yıl içerisinde yollar yapıldı. Hizmetler götürüldü. Çevre düzenlemeleri yapıldı. Sosyal belediyecilik anlamında ciddi hizmetler yapıldı. Gençlik merkezleri ve kadın yaşam merkezleri kuruldu. Bunların hepsini kayyumlarla gördük. Bunlar yeterli mi? Hayır yeterli değil. Bunun için biz bu projelerin üzerine projeler kurmalıyız. Yaşanabilir bir kent kurmak adına kadrolarımızla hazırız. 20 yıl içerisinde yapılamayan hizmetleri 31 Mart seçimlerinde karnesini milletimiz dolduracaktır.” dedi.

Başkan Kılıç’ın konuşmalarından sonra adaylar da birer konuşma yaparak projelerini anlattı.

Toplantıya, Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mehmet Vechi Kahraman, Artuklu Belediye Başkan adayı Abdulkadir Tutaşı, Dargeçit Belediye Başkan adayı Mehmet Cüneyt Aksoy, Derik Belediye Başkan adayı Şehmus Necimoğlu, Kızıltepe Belediye Başkan adayı Şükrü Cevheroğlu, Mazıdağı Belediye Başkan adayı İbrahim Atlı, Midyat Belediye Başkan adayı Veysi Şahin, Nusaybin Belediye Başkan adayı Mehmet Hadi Hamidi, Ömerli Belediye Başkan adayı Hüsamettin Altundağ, Savur Belediye Başkan adayı Oğuzhan Sönmez Kaya ve Yeşilli Belediye Başkan adayı hayrettin Demir, Kadın kolları Başkanı Hülya Hakimoğlu ve Artuklu ilçe Başkanı Serdal Bağış katıldı.