Mardin’in Midyat Belediye Başkan Yardımcılığı görevine AK Partili meclis üyesi Cazım Aslan getirildi.

Belediyesinde hizmet kalitesi ve çalışma enerjisinin artırılması amacıyla, idari kadroda yeni görevlendirme yapıldı.

Bu kapsamda, Midyat Belediye Başkanı İnşaat Mühendisi Veysi Şahin’in imzası ile yapılan atamaya göre, Midyat Belediye Başkan Yardımcılığına AK Partili meclis üyesi Cazım Aslan getirildi.

Belediye Başkanı Veysi Şahin, atamayla ilgili yaptığı açıklamada, Cazım Aslan'a çalışmalarında başarılar dileyerek yeni görevinin Midyat için hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Midyat Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirilen ve hizmet vermeye başlayan Cazım Arslan ise, yüklendikleri sorumluluğun ve görevin farkında olduklarını söyledi.

Görevine başlayan Aslan, “Yüklendiğimiz sorumluk ve görevin farkındayız. Midyat ilçemizin tarihi ve kültürel birikimine uygun hizmetler üretmek hususunda elimizden gelen bütün gayreti sarf edeceğiz. Gayemiz ilçemize ve halkımıza güzel eserler bırakmaktır.” dedi.

Metin Kutlu, Abdürrahim Çelik, Masum Cengiz’den sonra, Cazım Aslan Midyat Belediyesi’nin 4. Belediye başkan yardımcısı oldu.

Cazım Aslan Kimdir? 1950 Midyat Ortaca Doğumlu olup, 25 yıl Ortaca Mahalle Muhtarlığı yaptı. 2 Dönem Belediye Meclis üyeli üyeliği Yapan Aslan evli ve 10 çocuk babasıdır.