MHP Mardin İl Başkanlığına, Oğuz Yeniden Getirildi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mardin il başkanlığına Mehmet Veysi Oğuz getirildi.

27. Dönem Milletvekili adaylığı için İl başkanlığı görevinden istifa eden Mehmet Veysi Oğuz, Genel Merkezin de takdirleriyle il başkanlığı görevine yeniden atandı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) aday adaylığı için 24 Haziran seçimlerinde istifa eden MHP Mardin İl Başkanı Mehmet Veysi Oğuz, yeniden görevine atandı.

Milletvekili adaylığı için MHP Mardin İl Başkanlığı görevinden istifa eden Mehmet Veysi Oğuz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Teşkilatlardan Sorumlu Prof. Dr. Selim Yalçın'ın oluruyla yeniden MHP Mardin İl Başkanlığı görevine atandı.

Halkla sürekli iç içe olan ve yöre halkının takdirini kazanan Oğuz, yeniden MHP Mardin İl Başkanlığına getirilmesi partililer ve vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılandı.

MHP Mardin İl Başkanlığına getirilmesi hakkında açıklama yapan Oğuz, “Mardin, ülkemizin medeniyetimizin, kültürümüzün, tarihimizin sembol şehridir, Mardin il başkanlığını üstlendiğim görevin öneminin, aldığım sorumluluğun ehemmiyetinin bilincindeyim. Millete hizmet yolunda bizlere duyduğunuz güveni Allah'ın izniyle boşa çıkarmayacağız.” Dedi.

Ülkü ocaklarında yetişen Oğuz, siyasetçi bir aileden gelerek yıllarca Mardin’de MHP il başkanlığını başarıyla yürütmektedir.