Muharrem İleri, AK Parti’den Midyat aday aday adaylığına başvurdu

İstanbul Midyatlılar Sosyal Yardımlaşma Ve Kültür Derneği Başkanı Siyasetçi İşadamı Muharrem İleri; AK Parti’den Midyat Belediye Başkan aday adayı olmak için adaylık başvurusunda bulundu.

Midyat’ta bir süre vatandaşlar ile bir araya gelen İleri’ye yoğun ilgi oldu.

Kalabalık bir grupla AK Parti Midyat ilçe binasına gelen Muharrem İleri, burada bir süre partililerle sohbet ettikten sonra adaylık başvuru dosyasını ilçe başkan vekili Atilla Yarış’a teslim etti.

Muharrem İleri parti binasında yaptığı kısa açıklamada, "31 Mart yerel seçimlerde Midyat Belediye Başkanlığı aday adaylığına başvurumuzu yaptık. Midyat’ta hizmet etmeye geliyorum. Allah hayırlısını etsin. Midyat’ta yaşayan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarıyla, ciddi projeleri ortaya koyabilmek için Belediye Başkanlığına birlikte yönetim anlayışıyla aday adayı oldum. Aday adaylığım başta ülkemize sonra da Midyat’ımız ve hayırlı olsun." İfadelerini kullandı.

AK Parti Midyat İlçe Başkan Vekili Atilla Yarış ise, “bütün aday adaylarımıza başarılar diliyoruz. Midyat ilçemize kim daha fazla katkı yapacaksa rabbim onun yolunu açık etsin” dedi.

AK Parti Midyat İlçe Kadın Kolları Başkanı Elif Urazin, Gençlik Kolları Başkanı Veysel Gökçe ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı. 

Muharrem İleri Kimdir?

İstanbul Midyatlılar Sosyal Yardımlaşma Ve Kültür Derneği Başkanı Siyasetçi İşadamı Muharrem İleri; 1961’de Mardin Midyat’ta doğmuş, ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini Midyat’ta tamamlamıştır. 1981 yılında İstanbul’da ticari hayata atılmış ve halen kurucusu olduğu şirketlerin yönetim kurulu başkanlığını yapmaktadır. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında kurucu üyelik ve yöneticilik yapmakta olan Muharrem İleri evli ve dört çocuk babasıdır. 

Selahattin Erol