Muharrem İleri’den Veysi Şahin’e destek

AK Parti’den Midyat Belediye Başkan aday olmak için adaylık başvurusunda bulunan İstanbul Midyatlılar Sosyal Yardımlaşma Ve Kültür Derneği Başkanı Siyasetçi İşadamı Muharrem İleri; 31 Mart yerel seçimlerde Midyat Belediye Başkanlığı aday olarak gösterilen Veysi Şahin'e destek vereceğini söyledi.

Muharrem İleri, Mardin'de bir otelde düzenlenen AK Parti Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'na katılmasının ardından Midyat’ta geldi.

İleri, Midyat seçim çalışmalarını yürüttüğü ofisinde gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

12 Kasım’da başlayan AK Partiye inanan arkadaşların tatlı bir yarışı olduğunu belirten İleri, “Bizde bu yarışa girdik. Genel merkezimiz ve genel başkanımız yapılan müracaatları değerlendiler. Değerli kardeşimiz Veysi Şahin’i uygun gördüler ve onda karar kıldılar. Ak Partimizin ve Genel Başkanımızın kararı bizin kararımızdır. Veysi Şahin beyinde her konuda destekleyeceğiz bir olacağız ve beraber olacağız. Midyat inşallah yeni bir yapılanma ya gidecek. Bu yapılanma içerisinde bizde elimizden geldiği kadar, Veysi beye destek olacağız, hem de içerisinde yer almaya çalışacağız.“ dedi.

Midyat’ımıza için hayırlı olsun

AK Partinin Midyat’ta ve Veysi Şahin’e destek için aktif olarak zaferle sonuçlanması için bütün arkadaşlarımız çalışacaklarını kaydeden İleri, “Biz Ak Parti olarak biriz. Bu konuda hiçbir sıkıntımız yoktur. AK Partimizin bu kararından mutlu ve umutluyuz.”

Hayal kurduğumuz projeleri Veysi Şahin ile yapacağız

Bana göre Belediyecilik yapmak zor değildir çok kolaydır diyen İleri, sözlerini şöyle sürdürdü: ” Bizim amacımız belediyeciliğinin yanında Midyatlı gençlerin önünü açmaktır. Ahlaki olarak Midyat’ta bir şeylerin yapılması lazım. Hep birlikte Veysi Beyin’de desteğini alarak bunu Midyat’ta yapmak istiyoruz. Bütün kurum ve kuruluşların desteğini alarak bu çalımları yapmak istiyoruz. Gençlerimizin eğitim konusunda ne yapabiliriz ?, nasıl yapabiliriz?, nasıl destek olabilirleriz? Diye memlekette çalışmalar yapacağız. Bizim memleket için hayal kurduğumuz projeleri inşallah Veysi Şahin ile istişarelerde bulunup eski ve yeni siyasetçi arkadaşlarımızla desteğini alıp yapmaya çalışacağız inşallah.” Dedi.

İleri son olarak, “Bu süreçte yanımızda olan, bizleri destekleyen Midyat ta bulunan ve Midyat dışında olan hemşerilerimize teşekkür ederiz. Onlara sevgi ve saygılarımızı sunarız.” Şeklinde konuştu.