Şahin, Tekstil Fabrikalarını Ziyaret Etti

Midyat Belediye Başkan adayı Veysi Şahin, tekstil fabrikalarını ziyaret etti

31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak mahalli idareler seçimi çalışmalarını aralıksız sürdüren Veysi Şahin, tekstil fabrika ziyaretleri, ev ve işyeri ziyaretleri yaptı.

Adalet Kalkınma Partisi AK Parti Midyat Belediye Başkan adayı Veysi Şahin, seçim çalışmaları kapsamında teksti ve işveren firmalarıyla görüştü.

Belediye Başkan adayı Veysi Şahin, www.midyatgundem.com haber sitesine yaptığı değerlendirmede, Midyat'ın gelişmesi ve kalkınması adına büyük çaba harcayan önemli kuruluşlarımızı ziyaret ettiklerini söyledi.

Şahin, şöyle konuştu: “Bizler üreten toplum oluşturmak zorundayız. Şehrimizin ve ülkemizin ekonomisine emeğiyle katkı sağlayan işçi kardeşlerimizle bir araya geldik. Allah hepsinden razı olsun. Girişimleriniz sayesinde ilçemiz büyük bir gelişme ve istihdam sağlamaktadırlar. İlçemizin ve bölgemizin kalkınmasını sağlıyorlar. Ben öncelikle ülkemize ve ilçemize değer katan girişimcilerimize daha sonra ise gece gündüz demeden çalışan işçi kardeşlerimize, teşekkür ediyorum.” Dedi.

AK Parti Midyat Belediye Başkan adayı Veysi Şahin, Derizbin Tekstil, Eroğlu Çorap ve İplik Fabrikalarını, Evci Tekstil, Doğuş İş, Aka, Kartmin, Enisa, Berat, Akpınar, Acar, MDY-DEM, Yıldırım, Mirac, Umut, Hemera, Hilal, Arık, Sevim ve Kısmet Tekstil atölyelerini ziyaret etti.

Veysi Şahin’e, Ak Parti Midyat İlçe Başkanı Melih Güneştan, Meclis Üyesi Adayları ve partililer eşlik etti.

Şahin, fabrika ve ev ziyaretleriyle seçim çalışmalarına devam etti.